ezt a hivatalos főiskolai nyilatkozatot a Lewiston Sun lapnak küldték Steve Collins, Az állami ház riporterének 2020. június 11-i kérdésére válaszolva. A nyilatkozat egyes részeit egy cikk Idézte, amely a Lewiston Sun Journal 2020. június 12-i nyomtatott kiadásában jelent meg.

Spencer elnök egy friss nyilatkozatában megerősítette, hogy Bates küldetésének központi eleme a faji méltányosság és az antiraciizmus munkája., A nyolc évvel ezelőtti Bates-I érkezése óta ez a legfontosabb prioritás, és jelentős előrelépés történt a főiskola számos dimenziójában.

Ez idő alatt felvettük a 165 éves történelmünk legváltozatosabb hallgatói testületét, és továbbra is növeljük a Bates-i első generációs hallgatók számát. Tavaly létrehoztuk a méltányosság és befogadás alelnöki posztját, aki a vezető beosztásban dolgozik. Az elmúlt öt évben az új álláskeresők csaknem fele (49 százaléka) fekete, őshonos és színes bőrű., A reprezentációs sokszínűségen túl Bates rangos nemzeti támogatásokat biztosított a tanterv és a tanítás átalakításához a tudományokban és a bölcsészettudományokban. Továbbá, a kollégium teljes magas rangú személyzete, beleértve az elnököt is, intenzív faji méltányossági képzést végzett az elmúlt évben, hogy elmélyítsék a kritikus kérdések megértését, és megkezdjék az antirasszista gyakorlatok bevezetésének folyamatát a felelősségi területükön. Több mint 30 kar és 200 alkalmazott vett részt faji méltányossági képzési programokban.,
bár Bates számos területen mérhető előrelépést ért el, Spencer elnök nagyon világos, hogy nekünk, mint az ország legtöbb intézményének, hosszú utat kell megtennünk annak érdekében, hogy megzavarjuk az amerikai élet évszázadai és évtizedei alatt épített rasszista struktúrákat. Mint a múlt héten mondta: “a generációk és a nagy szándék termékének számító eseményeknek és attitűdöknek rendkívüli elkötelezettséggel és eltökéltséggel kell teljesülniük ahhoz, hogy kézzelfogható előrehaladást érjünk el, és felelősségre vonhassuk magunkat.”Bates elkötelezett e munka mellett.

Sean T. Findlen ‘ 99
Kommunikációs vezető

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük