Andy Murrayn Wimbledonin miesten kaksinpelin finaalissa (Kuva kautta Wimbeldon)

Skotlannin tennistähti Andy Murray on voittanut selvästi heikentäneet Novak Djokovic voittaa hänen ensimmäinen Wimbledon otsikko suoraan kolmessa, hänestä tuli ensimmäinen Brittiläinen mies, 77 vuotta vaatia Grand Slam otsikko kotiin ruoho.,

edellisen kerran brittimies nosti Wimbledonin pokaalin vuonna 1936, kun Fred Perry kukisti saksalaisen Gottfried von Crammin voittaakseen Slam-turnauksen. Murray oli ammuttu juuri viime vuoden lopussa kuivuus, jolloin miesten lopullinen, mutta häviten joustava Sveitsin veteraani Roger Federer. Myöhemmin kesällä, Murray kostanut, että tappio rematch Federer samana ruoho 2012 Lontoon Olympialaisissa, voitti kultamitalin BRITANNIASSA, Hän seurasi, että virstanpylväs hänen ensimmäinen Grand slam otsikko US Open.,

Murray oli parempi mahdollisuus kuin koskaan tänä vuonna historiallinen Wimbledon voittaa: varhainen kierroksen tappiot Federer ja ranskan Avointen mestari Rafael Nadal poistettu kaksi suurta esteitä. Djokovic tarjosi ainoan merkittävän esteen: hän on maailmanlistalla sijalla 1 ja Wimbledonin mestari itse vuonna 2011. Mutta rankaisee, viisi-set semifinaali vastaan Argentiinan Juan Martin del Potro jätti Serbian näköinen kuluneet nykypäivän vaiheessa., Ja että ei ole ottaa mitään pois Murrayn suorituskyky: Brit oli alueen kannalta hänen palvelun pelin, ja kun Djokovic laittaa painetta hänelle, Murray reagoi hienovaraisuutta ja taitoa.

Britanniasta tullut vastaus on ollut hurmioitunut, ja julkkikset ovat lähteneet Twitterissä onnittelemaan Murrayta saavutuksesta. Mies Skotti John Barrowman kirjataan oman reaktio Murrayn ottelu, kastepiste: